Over Ons

Ruim Aanbod

Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de optiekbeurs in Milaan / Parijs. Zo slagen wij erin de laatse nieuwe trends te volgen. Met steeds een 1500-tal monturen in stock hebben wij voor elk wat wils. Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot gewone brillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Graag helpen wij u ook verder bij de aankoop van uw lenzen. Daarnaast hebben wij een selectie weerstations, verrekijkers, loepen en ander optisch materiaal in ons aanbod.

Bij U in de buurt

Uw opticien bij u in de buurt. Kwaliteit, eerlijkheid en service  dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel. Kom  vrijblijvend een kijkje nemen…  U kan niet langskomen tijdens onze gewone openingsuren? Geen probleem! Maak even een afspraak en ook na de gewone openingsuren staan wij te uwer beschikking.  U kan niet onmiddellijk kiezen en wil graag enkele brillen meenemen naar huis om te tonen aan je beste vriend(in) / familie….  Bij ons is dit steeds mogelijk. Want wij hebben niks liever dan dat u de beste bril koopt…

Professioneel Advies

Als gediplomeerd opticien  – optometrist garanderen wij u  een professionele service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook nadien kan u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor een oogmeting kan u bij ons terecht.  Regelmatig volgen wij bijscholingen om de laatste evolutie in het aanbod brilglazen / lenzen te volgen. Verder investeren wij regelmatig in nieuwe technologie├źn om er zo voor te zorgen dat het dragen van een bril nog aangenamer wordt.