Diensten

Op afspraak

Een drukke agenda en daardoor geen tijd om langs te komen tijdens onze openingsuren? Neem contact met ons op en we ontvangen u graag wanneer het u past.

Voorraad stockglazen

We hebben steeds een voorraad enkelvoudige glazen in huis. Hebben we de glazen met uw sterkte in stock, dan wandelt u na 1 uur met uw nieuwe bril buiten.

Minder mobiel?

U kan niet langskomen? Dan kom ik graag bij u langs met een selectie monturen. Ook een oogmeting aan huis is mogelijk. Contacteer ons om een afspraak te maken.

Montage in eigen atelier

Alle montages worden ter plaatse uitgevoerd. Hierdoor kan een snelle service gegarandeerd worden. Ook kleine herstellingen en aanpassingen aan uw montuur kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd.

Online lenzen bestellen

Klik hier door naar onze online webshop om uw lenzen te bestellen. Toch nog vragen of een controle van uw sterkte alvorens een nieuwe voorraad te bestellen? Maak een afspraak en we helpen u graag verder.

Ziekteverzekering

Hebt u recht op tussenkomst van uw ziekteverzekering bij de aankoop van uw bril?  Als erkend opticien bij het riziv  voldoet uw aankoop bij ons aan de voorwaarden om deze tegemoetkoming te ontvangen.
(Riziv nr. 6-65160-66-600.)